Shipping & Returns

Leverancer:
Varer afsendes til dig inden for 1 - 2 arbejdsdage efter modtagelsen af ​​din ordre (weekender og helligdage er ikke klassificeret som arbejdsdage). Du skal derefter modtage dine varer inden 3 arbejdsdage fra datoen for afsendelsen imidlertid, som vi er afhængige af tredjeparts luftfartsselskaber, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser og / eller tab som følge af forsinkelser.
Vi sender vores varer med en tredjepart luftfartsselskab, der enten vil kræve en underskrift ved levering, eller de vil forlade varerne med en nabo, og efterlade dig et kort for at informere dig om dette. Det kan dog være muligt for pakker, der skal efterlades på et sikkert sted efter eget valg, på egen risiko, vil vi og transportøren bestræbe sig på at opfylde dine ønsker, men det kan ikke altid være muligt. Bemærk venligst, at parceller efterladt på et sikkert sted negere bevis for beskyttelse levering, og vi er desværre ikke acceptere eventuelle krav for manglende varer i disse tilfælde.
Luftfartsselskabet vil gøre to forsøg leverancer. Hvis levering ikke lykkes varen vil blive returneret til os. Desværre ville vi da nødt til at opkræve for re-levering.
Nogle forsendelser (hovedsagelig Highlands / øer / Nordirland) sendes via Royal Mail. Desværre kan vi ikke relay særlige levering instruktioner til disse partier.
Alternativt kan du lide at overveje at vælge en alternativ leveringsadresse (f.eks din arbejdsplads), som kan leveres på kassen siden.
Hvis du bestiller mere end én vare, de kan afsendes separat fra forskellige steder.
Eventuelle krav om tabt gods vil ikke blive indgået før efter 5 arbejdsdage fra datoen for afsendelsen.
Tilbage